Go to content Go to navigation Go to search

geo-spatial.org: An elegant place for sharing geoKnowledge & geoData

CăutareRSS / Atom / WMS / WFS


Contact


Lista de discuții / Forum


Publicat cu Textpattern


Comunitatea:

Conferința FOSS4G-Europe 2017
Conferința FOSS4G 2017

FOSS4G2019 București: înregistrare deschisă

de publisher@geo-spatial.org

Publicat la 09 Jan 2019 | Secţiunea: Articole | Categoria: /

Cu bucurie, vă anunțăm că am deschis înregistrarea pentru Free and Open Source Software for Geospatial 2019 București!

FOSS4G este evenimentul principal al OSGeo care se organizează în fiecare an pe alt continent în vederea creșterii conexiunilor în cadrul comunității geospațiale internaționale. Anul 2019 a fost anul Europei, iar geo-spatial.org a câștigat competiția pentru organizarea acestei conferințe în București.

De la început, am promis că vom face tot ce ne stă în putință pentru a face FOSS4G 2019 cel mai accesibil eveniment de acest calibru și ne-am ținut de cuvânt. Participarea la o conferință internațională dedicată, interacțiunea cu fondatorii, antreprenori, leaderii din domeniul geospațial în cadrul evenimentelor specifice conexe, precum seminariile practice, code sprints, Business2Business etc. sunt accesibile achiziționând un bilet EarlyBird de doar 330 EUR. Acest cost minim de înregistrare este coroborat cu prețuri speciale de cazare pentru participanții FOSS4G 2019, variind de la hoteluri de 5* la hosteluri, precum și cu conectivitatea crescută a aeroportului Otopeni cu orașele României realizată de către multiple companii aeriene low-cost. Pentru verificarea prețurilor speciale de cazare, vă invităm să accesați pagina dedicată. Având în vedere cererea ridicată pe perioada de desfășurare a conferinței, vă rugăm să aveți în vedere că aceste prețuri sunt disponibile doar până la finalul lunii ianuarie. De asemenea, pentru a ne arăta aprecierea față de primii înscriși, am pregătit 100 de tricouri FOSS4G 2019 speciale, precum și 100 de Pașapoarte Curioase.

În mod evident, nici un eveniment FOSS4G nu ar fi posibil fără susținerea sponsorilor. Prin aportul lor, ei contribuie la dezvoltarea comunității internaționale geospatiale, ghidați fiind de principiile și valorile comune. Vă invităm să accesați pagina dedicată apelului pentru sponsorizarea FOSS4G 2019 București unde veți găsi diferite pachete predefinite. Pentru orice întrebări, nu ezitați să ne contactați direct la foss4g2019@gmail.com.

Dacă sponsorizarea nu este încă o opțiune, dar totuși vreți să contribuiți activ la succesul celui mai mare eveniment geospațial din România, atunci alăturați-vă echipei ca voluntar! În această calitate, veți primi un bilet gratuit de participare (incluzând gala dinner și icebreaker), precum și cazare gratuită în cadrul căminelor Universității București. Mai multe detalii, găsiți aici. Dacă nici una dintre cele două variante nu sunt potrivite pentru dumneavoastră, atunci ne puteți susține promovând FOSS4G 2019 București către posibili participanți, sponsori, voluntari.

Motivația principală pentru participarea la FOSS4G 2019 București este de a intra în contact cu leaderii domeniului, de a crea noi legături, atât profesionale cât și de prietenie, de a identifica noi oportunități, de a vă prezenta munca în fața comunității internaționale. În următoarea săptămână, apelul pentru lucrări și seminarii practice va fi deschis. Comitetele ce vor evalua lucrările sunt deja formate și suntem onorați că programul FOSS4G 2019 București va fi definit de către oameni importanți care au definit principiile, valorile comunității și care au avut și au contribuții esențiale în dezvoltarea soluțiilor open source utile domeniului geospațial. Accesați pagina dedicată pentru a vedea cine sunt cei ce vor evalua contribuțiile dumneavoastră pentru FOSS4G 2019.

Săptămânile ce vor urma vor veni cu împlinirea a noi etape, precum selecția prezentatorilor keynote, deschiderea apelului pentru lucrările științifice ș.a.m.d, astfel vă invităm să ne urmăriți pe social media.

Cu speranța că ne vom întâlni în număr cât mai mare la FOSS4G 2019 București, vă urăm un An Nou bun!


Echipa FOSS4G 2019 București

Discută articolul (0 comentarii)

Categorii