Go to content Go to navigation Go to search

geo-spatial.org: An elegant place for sharing geoKnowledge & geoData

Căutare



RSS / Atom / WMS / WFS


Contact


Lista de discuții / Forum


Publicat cu Textpattern


Comunitatea:

Conferința FOSS4G-Europe 2017
Conferința FOSS4G 2017

Ciclul gratuit MOOC „SIG pentru Utilizatori”

de Tudor Castraveț

Publicat la 04 May 2015 | Secţiunea: Blog | Categoria: GIS/

Platforma gvSIG-Training e-Learning lansează înregistrarea pentru ciclul de lecții în cadrul cursului „gvSIG for Users” în limba engleză, oferit de Asociația gvSIG, în colaborare cu GISMAP.

Ciclul este compus din trei module diferite:

  • Modulul 1: „Introducere în SIG” (începând cu 4 mai 2015)
  • Modulul 2: „Editarea stratelor” (începând cu 25 mai 2015)
  • Modulul 3: „Analiza pe raster” (din toamna lui 2015)

Cursul are ca scop să ghideze participanții în ceea ce privește utilizarea și obținerea de beneficii din potențialul programului liber gvSIG în timpul efectuării celor mai frecvente activități ce țin de SIG. Acest curs se adreasează atât începătorilor cât și utilizatorilor SIG avansați, care doresc să învețe cum să utilizeze acest program.

Cursul este deschis în formă continuă și fiecare modul necesită implicarea participantului pentru aproximativ treizeci de ore. Participanții pot să-și planifice individual timpul pe care doresc să-l aloce pentru acest curs și să finalizeze toate activitățile planificate fără ca acestea să interfereze cu activitățile zilnice.

Cursul este absolut gratuit, cu excepția acelor participanți care vor opta pentru creditele corespunzătoare ale programului de certificare a utilizatorilor gvSIG din partea Asociației gvSIG, aceștia fiind supuși unei plăți de 40 Euro pentru fiecare modul sau 100 Euro pentru întreg ciclul.

Pentru informații adiționale la tema dată vizitați:
http://web.gvsig-training.com/index.php/es/quienes-somos-2/noticias-2/145-the-free-mooc-cycle-gvsig-for-users.

Pentru înregistrare, apăsați „Enroll” corespunzător modulului ales, după care acceptați „Site policy agreement”. În final, va trebui să vă înregistrați pe pagina web sau să vă logați, dacă sunteți deja înregistrat.

Discută articolul (0 comentarii)

Categorii